Sångklipp

Jag trodde aldrig den här dagen skulle komma men jag tänkte nu WHY NOT. Det är inte prefekt men det är jag som sjunger lite.

Var igår på sånglektion och fick en massa aha-upplevelser. Alltså jag tycker så mycket om min sånglärare, hon är duktig och det viktigaste, hon pressar mig inte att bli något jag inte är men ändå litar hon på att jag kan saker. Var i england på sånglektioner och min dåvarande lärare var lite kinkig med en massa vilket gjorde att jag tappade intresset och kände mig helt skit och totalt tondöv. Nu har vi äntligen hittat något specifikt jag måste träna på. När jag andas, speciellt före högre toner "panik" andas jag istället för att andas mer lugnare och med magen, det gör att jag inte får tillräkligt med luft och tonerna inte får den kraft de behöver. I den här låten märks det inte lika mycket men sjunger jag något med mer power har det stor betydelse och min röst kan antingen brista eller annars bara låta spänd och ansträngd.

Skall bli intressant att höra vad ni tycker (i mitt kära huvu förväntar jag mig en massa "vitsi du e NOLO" kommentarer). Om ni tycker det så får ni göra det men då ber jag er att inte kommentera haha! Ni får gärna komma med råd, jag vill verkligen lära mig för jag älskar att sjunga.

Låten heter Your song som är skriven och komponerad av Sir Elton John.

Ja o har man int en pojkvän mer får man dedikera den här låten till sin kära katt.

Mvh, CCL

Ugglan
15.03.2014 kl. 14:25

Min kära farmor

image001Fammo i matsalen nångång i slutet på 70-talet/början på 80-talet. Hon var nog en så bra farmor. Alltid lika glad och lekfull.

Ugglan
12.03.2014 kl. 19:31

Det löste sig

Brevet kom på två dagar från England och jag förde min ansökan igår morse. Allt löste sig med andra ord. Nu är det bara att vänta på resultatet. Skulle nog smaka att gå på intervju för att få lite erfarenhet.

Jag skicka in mitt slutarbete till den här utställningen. Fick mail igår att de inte blivit valda men några porträtt hade kommit väldigt långt i juryn, vilket jag är mycket glad över. Själva utställningen är mycket proffsig så jag väntade mig inte så mycket, jag har ju bara en kandidatutbildning och inte så mycket i bagaget, ännu! Det är ändå alltid bra att marknadsföra sig och en dag skall det komma ett trevligt e-mail/samtal.

Ugglan
30.01.2014 kl. 11:11

Materiell lycka

strumpor

Passade på att fota mina nya prickiga vinröda strumpor från Happy Socks mot kvällsljuset, som lyser så vackert på väggen!

Jag borde definitivt ha dokumenterat fotograferingen. Jag kände mig som en skalbacke på rygg, då jag låg där på det hårda trägolvet, för att försöka knäppa en vettig bild.

Ugglan
25.11.2013 kl. 16:23

28-årig konstnär och frilansfotograf.

 

Utställningar 2019:

Astras jubileumsutställning, Rupla, Helsingfors

 

Kunder: 

Antti Asplund, Anki Rugs, Astra, Avotakka, Finlands Svenska Idrott, Helsinki Contemporary, Studio Palinperä, Konstrundan, Kuudes Kerros, Lauritzon's, Lavaretus, LUSH Finland, Mannerlaatta Oy, Mori-Collective, MINJON, Restaurant Plein, Septem, Suunnittelutoimisto Hägerström & Husell, Svenska Kvinnoförbundet r.f, Svenska Teatern, Solmu Brewery


Min hemsida
 

Vanessa Forstén Photography