Anki-Rugs

Anki-Rugs är ett finskt företag som gör handgjorda trasmattor av återvunnet material. Kunden kan själv designa färgerna och storleken på mattan. Jag fotade for Anki-Rugs för några veckor sedan och mattorna var så otroligt fina. Jag brukar marknadsföra mig som porträttfotograf men jag är väldigt sugen på att även göra inrednings- och produktfotograferingar. Allt som är snyggt och trevligt vill jag fota.

Mer bilder finns på min hemsida.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

28-årig konstnär och frilansfotograf.

 

Utställningar 2018:

Menorrhoea, Fotocentrum Raseborg 4-19.10

Kunder: 

Antti Asplund, Anki Rugs, Astra, Avotakka, CM Insinöörit, Finlands Svenska Idrott, Helsinki Contemporary, Ilkka Palinperä, Konstrundan, Kontur, Kuudes Kerros, Lauritzon's, Lavaretus, LUSH Finland, Mannerlaatta OY, Mori-Collective, MINJON, Ratata, Septem, Svenska Folkpartiet, Svenska Kvinnoförbundet r.f, Studentbladet, Svenska Teatern, Solmu Brewery


Min hemsida
 

Vanessa Forstén Photography