Anki-Rugs

Anki-Rugs är ett finskt företag som gör handgjorda trasmattor av återvunnet material. Kunden kan själv designa färgerna och storleken på mattan. Jag fotade for Anki-Rugs för några veckor sedan och mattorna var så otroligt fina. Jag brukar marknadsföra mig som porträttfotograf men jag är väldigt sugen på att även göra inrednings- och produktfotograferingar. Allt som är snyggt och trevligt vill jag fota.

Mer bilder finns på min hemsida.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

27-årig konstnär och frilansfotograf.

 

Utställningar 2017:


Suomi 100, United Nations Headquarters, New York USA, 2017
"Månadens unga konstnär", Gumbostrand Konst&Form, 2017 (solo)
Free Shot, Gallery KITAI, Tokyo Japan, Maj 2017 (Grupp)
 Seine 2017 (Duo)
Asbestos Art Space, December 2017 (solo)

 

Kunder: 

Antti Asplund, Anki Rugs, Astra, CM Insinöörit, Finlands Svenska Idrott, Helsinki Contemporary, Ilkka Palinperä, Konstrundan, Kontur, Kuudes Kerros, Lauritzon's, Lavaretus, LUSH Finland, Mannerlaatta OY, Mori-Collective, MINJON, Ratata, Septem, Svenska Folkpartiet, Svenska Kvinnoförbundet r.f, Studentbladet, Svenska Teatern, Solmu Brewery


Min portfolio
 

Vanessa Forstén Photography