En liten (stor) update

Jag sitter halvnaken, med kutig rygg och korvig mage vid mitt arbetsbord och dricker ett mustigt rödvin medan kinden inte längre värms av kvällsolen. Det är mörkt och det känns som hösten knackar på dörren. Dessa mystiska augustikvällar hör till mina favoriter. Solen har gått ner men ändå blåser det en ljummen vind från fönstret som står på vidgavel. Avlägset skratt och prat hörs från gatan. 

 

Hur mår jag då? Vad sysslar jag med?

 

De senaste veckorna har jag och min advokat bråkat om en grej som jag i dagens lägen måste vara tyst med, jag har sålt verk, jag skall ha grupputställningar i Estland, New York, Paris och Tokyo. Jag är på Lokal. Jag har varit i Sverige återigen och fotat och filmat för Kuudes Kerros. Jag har läst böcker om kvällarna istället för att träffa folk, jag har bestämt mig för att aldrig mer behöva skämmas för att jag är introvert och faktiskt njuter av att vara ifred och isynnerhet när jag jobbar så mycket som jag gör nuförtiden. Om 2,5 månad är jag fri och då får göra vad jag vill. Vi skall resa till Indien med familjen och pusta ut lite. Men nu skall jag jobba, jobba jobba. Jag skall spara pengar för att sedan hitta på nya projekt.

Tacksamhet är vad jag känner. För 3 år sedan ville jag inte leva och nu händer alla dessa fina saker mig. Livet är värt att leva och man skall tro på sig själv och det man gör så ordnar sig allt. 

Nu skall jag fortsätta dricka mitt vin och se på bron. 

 

  

Okej lite semestar har jah haft. 3 dagar spenderade jag i Bromarf vid Stallkrogen var Sami jobbade under sommaren som sous chef. 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Ett så fint och trösterikt inlägg. Allt kan ändras!
Anne04.09.16 kl. 18:56
Grattis till allt Vanessa! Det låter superfint och det skall bli så roligt att följa med!
Amanda10.09.16 kl. 09:00

28-årig konstnär och frilansfotograf.

 

Utställningar 2018:

Menorrhoea, Fotocentrum Raseborg 

 

Kunder: 

Antti Asplund, Anki Rugs, Astra, Avotakka, Finlands Svenska Idrott, Helsinki Contemporary, Studio Palinperä, Konstrundan, Kuudes Kerros, Lauritzon's, Lavaretus, LUSH Finland, Mannerlaatta Oy, Mori-Collective, MINJON, Restaurant Plein, Septem, Suunnittelutoimisto Hägerström & Husell, Svenska Kvinnoförbundet r.f, Svenska Teatern, Solmu Brewery


Min hemsida
 

Vanessa Forstén Photography