Understöd finländska privata företag i jul

Jag skrev ett status på facebook och tänkte göra samma här. Det kryllar ju av små företagare här på allas favorit bloggportal Ratata :) 

Detta är personligen ett jätte viktigt meddelande då jag själv är privat företagare för en jätte liten business. Jag har sedan 2015 varit egenföretagare inom konst och fotografering. 

Vi lever i en överkonsumerad värld, slit och släng kulturen, det är inget nytt för någon. Även om julklappar och andra presenter är överskattade har jag alltid tyckt om att ge och få överraskningar. Då lönar det sig att slå två flugor i en smäll. Om det nu skall köpas julklappar så se till att du verkligen tar tillfället i akt och understöder ett finskt, gärna litet privatföretag. 

Jag skulle bli hur glad som helst om någon av er skulle göra en vän, släkting, partner eller dig själv lycklig med någon av mina tjänster. 

Jag publicerade själv min konstfotobok "Always invisible, never out of sight" i Maj 2016 och den går att köpa via mig men även på andra ställen som Lokal, Nide, Kosminen, Creat Space och Finlands Fotografiska Museum. Boken kostar 35€+eventuell postkostnad. 

Jag har haft soloutställningar och deltagit i många grupputställningar världen runt, vilket betyder att jag har en hel drös med verk i lagret. 

Jag är även freelance fotograf och fotar allt från mode, inredning, familjeporträtt, bröllop, produkter etc. You'll name it I'll do it. 

Om inget av mina tjänster/verk/produkter tilltalar så understöd något annat litet företag istället. 

Bekanta dig med mina arbeten och tjänster på www.vanessaforsten.com

Ni når mig bäst per e-mail:
vanessa.forsten(at)gmail.com

#supportyourlocalbusiness 

Verk från serien Revir, (2015)

Behöver du nytt CV porträtt? Facebook profilbild? Dokumentera dina konstverk? Allt detta fixar jag galant!

Min älskade bok som jag är så stolt över. Går som sagt att köpa för 35€ från en massa olika ställen. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

28-årig konstnär och frilansfotograf.

 

Utställningar 2019:

Astras jubileumsutställning, Rupla, Helsingfors

 

Kunder: 

Antti Asplund, Anki Rugs, Astra, Avotakka, Finlands Svenska Idrott, Helsinki Contemporary, Studio Palinperä, Konstrundan, Kuudes Kerros, Lauritzon's, Lavaretus, LUSH Finland, Mannerlaatta Oy, Mori-Collective, MINJON, Restaurant Plein, Septem, Suunnittelutoimisto Hägerström & Husell, Svenska Kvinnoförbundet r.f, Svenska Teatern, Solmu Brewery


Min hemsida
 

Vanessa Forstén Photography