Hjärtligt välkomna på releasefest för ASTRA 1/2018

Om ni kära bloggare infinner er i Åbo Fredagen den 13.4.2018 tycker jag definitivt ni skall bege er till Arken på release fest. Astra ordnar festen tillsammans med Judith (genusvetenskapens ämnesförening) vid Åbo Akademi.

Temat för numret är åldrande och vi ordnar paneldiskussion under rubriken "Åldrande och samhället". 

Inbjudna paneldeltagare:
Mio Lindman
Alm Nyman
Jutta Ahlbeck

Paneldiskussionen hålls i Arken, Åbo Akademi i föreläsningssalen Helikon/Parnassos. Både evenemanget och toaletter är tillgängliga.

Ta med din en kompis och kom och lyssna på en intressant diskussion eller bara för att mingla! Det bjuds på smått och gott!

Om det efter releasefesten ännu känns som att det finns mer att diskutera eller om mingelsuget sitter i så ordnas en inofficiell efterfest på Bar Ö!

VAD? Astra L!VE och paneldiskussion
NÄR? 13 april 2018, kl. 18-20
VAR? Fabriksgatan 2, Åbo, föreläsningssal: Helikon-Parnassos
TEMA? Åldrande!

Eventet hittar ni här! 

 

Varför jag mitt i all bloggdvala valt att uppdatera är för jag blivit invald i Astras styrelse :))) Är du intresserad av feminism och känner att du vill påverka är det ypperligt att infinna sig på Astras årsmöten. En ny styrelse väljs årligen på årsmötet.

Kommentarer (3)
Vaaaau önskar jag kunde komma på detta!
fia06.04.18 kl. 18:52
Hej Vanessa! En random fråga. Tar du hand om bokföringen själv i ditt företag eller har du en revisor? Jag har haft hand om min bokföring i två år men börjar bli less på det, får bara ångest av att jag fortfarande inte begriper allt till 100% och är rädd för att göra fel. Kanske skulle det bli lättare och mer motiverande att frilansa om jag slapp bokföringen? Hmmm. Tips på blogginlägg kanske, hur görs din bokföring och hur tänker du runt det? :) Kram!
Matilda i Malmö10.04.18 kl. 17:27
Hej Matilda :) Jag gör min bokföring själv, gick en företagar kurs 2014. Blogginlägg ids jag inte göra då bokföring är torrare än öken. Är du osäker lönar det sig att gå en kurs/ anställa en bokförare.
vanessa14.04.18 kl. 14:26

28-årig konstnär och frilansfotograf.

 

Utställningar 2019:

Astras jubileumsutställning, Rupla, Helsingfors

 

Kunder: 

Antti Asplund, Anki Rugs, Astra, Avotakka, Finlands Svenska Idrott, Helsinki Contemporary, Studio Palinperä, Konstrundan, Kuudes Kerros, Lauritzon's, Lavaretus, LUSH Finland, Mannerlaatta Oy, Mori-Collective, MINJON, Restaurant Plein, Septem, Suunnittelutoimisto Hägerström & Husell, Svenska Kvinnoförbundet r.f, Svenska Teatern, Solmu Brewery


Min hemsida
 

Vanessa Forstén Photography