Mina bilder i Novembers Avotakka

 

När jag var yngre och fortfarande studerade ville jag över allt i världen bli publicerad i en av Finlands största inredningstidningar. I våras blev jag bekant med en inredningsreporter och vi har arbetat tillsammans sen dess.

Jag fick äran att fotografera Amanda och Kim Rejströms vackra hem. Amanda är delägare och VD för Spark Sustainability

 

Min favorit bild från hela reportaget, så stämningsfull. Skänken är Amandas mammas gamla. Flera av deras möbler är antika eller secondhand fynd.  

 

  

Ett bildpar från deras vardagsrum. Otaliga middagar fyllda med skratt och stearinljus som brunnit slut har säkerligen ordnats vid det gamla marmorbordet. 

 

Sovrummet kändes majestätiskt men samtidigt väldigt mysigt. En vill ju bara slänga sig bland filten och kuddarna. 

 

För mer bilder, kolla min hemsida eller köp senaste Avotakka!

 

 

 

Kommentarer (1)
Ååh så roligt och vackra bilder! Vill också :D
Mimo07.11.18 kl. 19:40
Tack Mimo! <3 Jaa klart du skall fota, bara att ta kontakt till redaktörer och tidningar :)
07.11.18 21:46

28-årig konstnär och frilansfotograf.

 

Utställningar 2019:

Astras jubileumsutställning, Rupla, Helsingfors

 

Kunder: 

Antti Asplund, Anki Rugs, Astra, Avotakka, Finlands Svenska Idrott, Helsinki Contemporary, Studio Palinperä, Konstrundan, Kuudes Kerros, Lauritzon's, Lavaretus, LUSH Finland, Mannerlaatta Oy, Mori-Collective, MINJON, Restaurant Plein, Septem, Suunnittelutoimisto Hägerström & Husell, Svenska Kvinnoförbundet r.f, Svenska Teatern, Solmu Brewery


Min hemsida
 

Vanessa Forstén Photography